2021-10-21 07:46:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - A pénzügyek terén folyamatos javulásra számíthatsz

Napi horoszkóp október 21-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a tegnapi Kos telihold minden szinten érezteti hatását. Talán nemcsak váratlan, sorsszerű eseményeket hoz, hanem hatására változtatsz némely elképzeléseden is. Márpedig az nagy dolog, ha egy Kos megváltoztatja a véleményét!


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Bikák híresek béketűrő természetükről, azonban van valami, ami még téged is kimozdít a szelídségedből. Ha azt látod, hogy valaki nyíltan az ellenedre tör, ha olyasmivel vádol, ami alaptalan, áll ki végre magáért!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Fordulópont előtt áll az életed, ezt a mai napon a napnál is világosabban láthatod. Az események, melyeknek ma a tanúja leszel, csupán körítésül, magyarázatul szolgálnak saját belső történéseidhez. Vedd észre az üzenetet, ami neked szól!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nem látod túl rózsaszínnek a helyzetet, amiben valószínűleg van is némi igazság. Mindez azonban azért is van így, hogy végre változtass valamilyen rossz szokásodon. Ha így teszel, akkor megint rózsássá változik a kedved. Lehet, hogy ez annyit jelent, hogy jobban ki kell állnod az érdekeidért.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A pénzügyek terén folyamatos javulásra számíthatsz, ám ehhez valamit neked is tenned kell. Mielőtt ismét bőkezű vásárlásokba kezdenél, gondold át jobban, valójában mire is van a legnagyobb szükséged. Az érzelmekkel viszont legyél bőkezű, adakozó: minél több szeretetet adsz, annál több jut neked is.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Lelkifurdalás gyötör valamiért, de miért is adod át magad neki? Gondolkozz inkább a jóvátétel módozatain. Rá kell ébredned: bárkivel is teszel jót, azt a jót elsősorban magaddal teszed. Felszabadítod a lelkedet, elkergeted a sötét fellegeket.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Furcsán viselkedsz ma, mintha ezzel akarnád felhívni magadra a figyelmet. Szinte mindent fordítva csinálsz, mint eddig. Lehet, hogy csak így akarod megmutatni, hogy képes vagy az ellenállásra.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Valami jóval kecsegtetik ma a csillagok a Skorpió jegy szülötteit. Leginkább azokat, nemcsak szeretteikkel, hanem elesettekkel, magányos emberekkel is törődnek. Most valami visszaáramlik e jóból.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Szükségtelen dolog a sebeidet nyalogatni. Benned megvan az erő és a tehetség a megújulásra. Miért is keseregnél a múlt hibáin? Zárd le bátran, ami elmúlt, elmúlt. Tekints bizakodóan a jövő elé! Készíts terveket!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ádáz viták kereszttüzébe kerülhetsz a mai napon, ráadásul úgy érzed, hogy teljesen ok nélkül. Két vélemény közé szorulhatsz, és rád hárul a döntőbíró, avagy a közvetítő szerepe. Vigyázz, mert sajnos ebben is elvérezhetsz!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma kifejezetten jól érezheted magad a bőrödben. Sikerül végre nyélbe ütni egy régi haditervedet. Tetteddel nemcsak magadnak, de másoknak is jót tehetsz, úgyhogy ez csak fokozza örömödet.


Halak: II. 19. - III. 20.

Addig képtelen vagy rá, hogy új kapcsolatba kezdj, amíg a régit nem zártad le teljesen. Te az a fajta vagy, aki igazából csak egyetlen emberre tudsz koncentrálni. Amíg a régit talonban tartod, ne reménykedj abban, hogy bárki mással dűlőre juthatsz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: